2008. június 17., kedd

Menü

Előétel

Sült padlizsán (eredetileg paprika) feta sajttal.

Fokhagymás túró

Padlizsánkaviár

Lazac thai fűszeres pácban.

Baconba csavart aszalt szilva grillen sütve


Grill

Grillezett zöldségek

Lazacnyárs

Roston sült kacsamell

Pulykamell steak bacon koszorúban, földimogyoró mártásban

Aszalt szilvával töltött szűzpecsenye

Bélszínszeletek Rossini módra

Fűszervaj

Gyömbéres-citromos vaj

Tárkonyos vagy bazsalikomos vaj

Fokhagymás vaj

Narancsos vaj


Saláta

Görög saláta

Réteges saláta

Magyar saláta

Parmezános tésztasaláta

Fetás dinnyesaláta

Dressing

Francia dresszing

Olasz dresszing

Joghurtos zöldfûszeres salátaöntet

Rokfortos öntet


Desszert

Grillezett ananásznyárs

Mascarpone kehely

Terven felül

Krumplisaláta

Majonézes krumplisaláta

Káposztasaláta

Sárgarépasaláta


Aki kéri, annak elküldöm a teljes manüt Word formátumban, igény esetére megvan a teljes vásárlási lista is (xls).

Nincsenek megjegyzések: